top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Brækket kraveben

Jeg er 23 år og har brækket mit kraveben på skiferie. I starten af mit forløb gik jeg til behandling hos en fysioterapeut og senere hen er jeg startet kommunal genoptræning. Desværre ville mit kraveben ikke vokse sammen inden for den normale tidsramme og jeg venter derfor på svar, om jeg skal opereres eller ej. På baggrund af at mit kraveben ikke er vokset sammen, tager jeg imod al den behandling jeg kan. Jeg er en aktiv kvinde og derfor er min interesse at komme tilbage så hurtigt som muligt. Jeg besluttede derfor at få behandling sideløbende hos Lenette. Lenette har både brugt massage, kranio sakral terapi og til sidst i forløbet også laserbehandling. Jeg har rigtig mange spændinger i min muskulatur omkring skulderbladet, kravebenet og nakke, da min arm har været i slynge i otte uger. Lenettes behandling er med til at forebygge og løsne op i mine spændinger. Jeg tænker at kombinationen er med til at jeg kommer hurtigere oven på igen og kan lave de ting jeg ønsker uden smerter. Behandlingen har bla. været med til at jeg har kunnet starte på arbejde igen og lave nogle af de aktiviteter jeg gerne vil. Feks. at gå ture og være sammen med min familie uden smerter og uden hele tiden at skulle hvile mig. Lenette er super dygtig og er altid parat til at tilrettelægge behandlingen, så man får det man har brug for. Lenette står altid klar til at hjælpe og give gode fif til hvad man selv kan gøre.


Amalie

コメント


bottom of page