top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Tager du for meget smertestillende?

Opdateret: 4. sep. 2019Jeg talte med en ven om, hvor mange der egentlig tager smertestillende i løbet af dagen. "Der bliver tømt en glas smertestillende om ugen på min arbejdsplads", mente han. Jeg blev lidt forskrækket og kunne pludselig huske at jeg har hørt om nogle som tager piller, selvom de ikke har ondt, men de gør det for ikke at få det. Det er jo forfærdeligt at man spiser så meget smertestillende - og har fået en så forkert holdning til det at tage det. Det er ikke sundt for kroppen at slukke for dens signaler, og det er altså en belastning for organerne, som skal rydde medicinen op igen.

Og hvis man ser økonomisk på det... En pakke smertestillende med 20 stk kan fås fra ca. 20 kr. Sådan en pakke holder til knap en dag, hvis man er flere personer. Det vil koste ca. 100 kr. om ugen og ca. 400 kr. pr. måned for smertestillende medicin.

Jeg kan undre mig over, at der ikke er flere som vælger at blive løsnet godt op i muskulaturen og forbygge problemet med en behandling 1 gange om måned. Det koster kun 350 kr. pr. måned med en varighed på en halv time. Der er langt flere gevinster for kroppen ved en fysisk behandling, i forhold til at tage smertestillende medicin.


Prøv at booke en halv time og se hvor meget forskel det kan gøre for dig. Din krop vil takke dig for det. Book her

Comentários


bottom of page