top of page

VELVÆRE

                       

Klinikken for velvære          

Min fornemste opgave er at skabe velvære hos mine klienter ved hjælp af behandlinger, dufte og musik oplevelser, varme og hyggelig atmosfære.

Velvære er ” at være vel. At have det godt.” Er du glad og tilfreds, så er kroppen sjældent syg og anspændt. Vi har alle sammen en rygsæk fyldt af oplevelser med os.
Vores hverdag kan give os en del udfordringer og pres.

Kroppen reagerer på din hverdag

Kroppen reagerer, på de ting vi bliver udsat for i vores dagligdag. Nogle gange, bliver gamle oplevelser, minder og de dertil hørende følelser, aktiveret. Derfor kan du lige pludselig reagere på noget i din hverdag, som ikke altid giver nogen mening for dig.

Din krop reagerer ved at blive mere anspændt, sløjt, får ondt , udslæt m.m. Det er “de indre spændinger”, som jeg kalder dem, der kan være de sværeste at få bugt med.

 

Jeg kan godt få løsnet musklerne op, men lige så snart du kommer hjem og fortsætter din hverdag, så vil  hele din krop reagere igen. Musklerne vil hurtigt blive anspændt og du vil føle, at massagen ikke har hjulpet særlig meget.

Derfor er der en grund til, at jeg nogle gange spørger dig om nogle personlige ting. Hvordan du handler på forskellige situationer i din hverdag. Om der er sket nogle ændringer for nyligt m.m.

Igennem behandlingen og vores samtaler, kan dette være med til at give dig nogen indsigter, som kan øge dit velvære.

For dem, der går til en psykolog eller anden samtale terapeut, har behandlingerne hos mig, kunne give dem nogen temaer og emner, som klienten kan arbejde videre med hos psykologen. Mine behandlinger understøtter andre behandlings former og det er derfor vigtigt for mig, at vide om dette, da jeg vil give dig en behandling som understøtter det andet bedst muligt.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg hjælper dig med afspænding, råd , spørgsmål og guidning, mens jeg arbejder. Dette gør jeg kun, hvis jeg kan mærke at kroppen reagerer på noget. Det kan sagtens være, at du bare har haft meget travlt i en periode. Men så ved vi begge, grunden til at musklerne er mere anspændte end de plejer.

Jeg foreslår også en gang imellem, fysioterapi, kiropraktor, akupunktur eller andre behandlingsformer, som kan være mere gavnligt for den problematik du kommer med. Det vigtigste for mig er at hjælpe din krop bedst muligt. 

Din indre udvikling

Da det psykiske og fysiske hænger sammen, er det ikke kun kroppen jeg arbejder med, men også selvudvikling og dit indre velvære. Jeg arbejder med din krop, sind og energier. De fleste får en større forståelse og opmærksomhed af sin krop, når de igennem tiden har fået behandling, og det er en udvikling i sig selv.

bottom of page