top of page

Behandling for børn og unge

Igennem årene, er der kommet børn og unge til behandling, med bla. hovedpine, ondt i maven, utilpashed, ømhed, svimmelhed. De har manglende energi, er mere triste, har ondt og sover dårlige om natten. De fleste har været til lægen, inden de kommer til mig. Det vil jeg også selv anbefale at gøre, som det første. Børn har ofte svært ved at sætte ord på hvordan de har det. Med kranio sakral, massage og observation af åndedrættet og hele kroppen, så vil behandlingen kunne forklare meget.
Børn reagerer meget hurtigt på en behandling. En halv times behandling er derfor nok. I nogen tilfælde vil 15 minutter passe fint.

Nogle holder kun til 20 minutter og så kan de ikke ligge stille mere. Uanset tiden, har barnet fået det samme ud af det, som de 30 minutter. Kroppen er i gang med at arbejde og har fået nok. Behandlingen er lige optimal, uanset hvor meget tid der gået.

Børne-behandling
30 min.  | Kr. 370,-

Især for børn, kan det være svært at forklare om selve symptomerne og hvordan de har det. Den første behandling bruger jeg til at mærke og vurdere kroppens spændinger og tilstand generelt.

 

Vores første møde, er altid den sværeste. Hvad er det for et sted? Hvad skal der ske? Hvem er jeg? Det er virkeligt et tillids spørgsmål, tålmodighed og en forsigtighed jeg udøver, da det er meget på barnets præmisser, samt dens krop, der er med til at styre selve sessionen. De efter følgende gange, er en hel anderledes og mere afslappende oplevelse, for begge parter. Der anbefales flere behandlinger, da en enkel behandling eller to sjældent kommer til bunds. Men oftest sker der allerede små bedringer efter første gang.

Behandling for unge
 
30 min.  | Kr. 370,-
1 time    | Kr. 580,-

 

De fleste unge har en hel del muskel spændinger, som oftest giver dem hovedpine og ondt i skulder, nakke og ryggen. De unge mennesker, er bedre til at forklare, hvordan de har det og vores første behandling, vil også være en undersøgelse, for at give mig et overblik over de diverse spændinger og blokeringer der må være. På denne måde, kan jeg finde ud af, hvad jeg skal arbejde videre med næste gang.  Jeg vil under behandlingen kunne stille spørgsmål, som er med til at hjælpe behandlingen.

Så selve snakken er en stor og vigtig del i selve sessionen og skal endelig ikke undervurderes. Ligesom til træning, vil kroppen de første gange, være mere ømt efter selve behandlingen og dagene efter.  Men jeg oplever, at der er mindre ømhed ved børn og unge, i forhold til de voksne.

Ro, afspænding og klarhed

Behandlingen varierer fra gang til gang og forskellige Kranio Sakral teknikker og massage vil blive brugt, for at hjælpe kroppen bedst muligt. Der er mange flere værktøjer og teknikker jeg kan benytte mig af, hvis dette er nødvendigt. Både børn og unge, har også brug for massage, afspænding og roen. De er meget mere modtagelig og åbne end voksne er og derfor super dejligt at arbejde med.

Jeg mærker mange kroppe, der er overbelastet og stresset i min hverdag. De voksne ved det oftest godt selv. Børn har derimod svært ved at være bevidst om, hvad og hvornår det er stress og udtrykke sig om det.

Mange unge jeg har til behandling, har deres daglige pres, udfordringer og deres indre kampe og forvirring at deale med. Kroppen reagerer på deres hverdag og det er her, jeg kan være behjælpelig med at give dem ro, afspænding og klarhed.

Vi er ikke altid selv bevidst om, hvorfor kroppen reagerer som den gør. Det er nogle gange rart, at blive bekræftet og få sat ord på nogle ting og få en klarhed over, hvad der foregår inde i en. De børn og unge, som har fået behandlinger igennem tiden, får en større bevidsthed om deres krop og vil få en naturlig og afslappet tilgang til massage og andre behandlinger i fremtiden.

bottom of page