top of page

KUNDEOPLEVELSER

Smerteniveauet faldt hurtigt fra gang til gang

Da jeg kontaktede Lenette for behandling, føltes hele min ryg som en stor hård klods, den brændte og det snurrede i mine muskler, som når en arm sover.

Jeg havde smerter hele tiden. Jeg havde en ”kold” skulder, jeg kunne ikke føre armen bagud for f.eks at hægte min bh eller tage en trøje på. Jeg havde en tennisalbue som bare gjorde så ondt. Det hele var begyndt med lidt ømhed/smerte i nakke og skuldre måneder tidligere.

Den ”kolde” skulder havde jeg haft ”glæde” af det sidste halve år. Tennisalbuen fik jeg for fem år siden, og den har skiftevis været i ro, og for et halvt års tid siden dukkede smerterne op i den igen.

 

Jeg har fået seks behandlinger af ca. en times varighed pr. gang. Lenette har behandlet mig for år tilbage, men det er første gang jeg er blevet behandlet med laser. Smerteniveauet faldt hurtigt fra gang til gang, og allerede under behandlingen kunne jeg mærke hvordan mine muskler blev blødere. Undervejs i mit forløb hos Lenette N`Focus, oplevede jeg et par gange ubehag efter behandlingen i form af svimmelhed og kvalme, en gang havde jeg faktisk diarre og kastede op, min krop rensede virkelig ud for.

 

De første fire gange var jeg meget træt efter behandlingen, men de sidste to var jeg nærmest euforisk når jeg gik derfra.

Nu to måneder efter sidste behandling er jeg stadig smertefri, og har min fulde bevægelighed igen. Jeg har besluttet mig for en månedlig behandling hos Lenette N`Focus fremover for at gøre noget godt for min krop, og for det velvære der følger med.

 

Jeg kan med stor glæde og fornøjelse anbefale behandling hos Lenette N`Focus.

—  Linda, en glad kunde på 54 år

bottom of page