top of page

Massage

Gentagne bevægelser, stille siddende stillinger og stress er noget som også påvirker musklerne meget. Rigtig mange får gener som stive led, hold i nakken, hovedpine, snurren i hænderne, ømme og smertefulde skuldre, uro i benene m.m.
Ved jævnligt at få bearbejdet musklerne godt igennem, vil du opdage, hvor let og smidigt din krop kommer til at føle. Mere bevægelighed og mindre smerter og gener som er med til at stresse din krop.    
Musklerne

Musklerne udgør ca. 40 % af kroppens vægt. Når musklerne arbejder, afgiver de affaldsstoffer i form af mælkesyre, kultveilte og urinstof. Disse affaldsstoffer ledes naturligt bort fra musklerne af blodkredsløbet og lymfesystemet. Men hvis der ophobes for mange affaldsstoffer, som der fx gør, hvis vi sidder time efter time foran computeren , laver statisk arbejde eller træner lidt for hårdt, så bliver musklerne trætte, stive og ømt. Massage løsner og blødgør musklerne og hjælper de ophobede affaldsstoffer væk. Jeg kombinerer mine behandlinger med massagen, laser, Kranio Sakral og bindevævs Teknikker, for at din krop får den mest optimale behandling, den har brug for. Derved vil restitutionstiden, efter en hård fysisk ydelse blive nedsat væsentlig, så at kroppen hurtigere bliver klar til at yde igen. Når du bruger en kiropraktor, vil det bedste være, at du efterfølgende får en massage behandling, for at få mest ud af behandlingen hos din kiropraktor.   

Affaldsstofferne

En anerkendt, engelsk læge sammenlignede for 100 år siden massage med et kloaksystem " Et godt kloaksystem holder dit hus rent og hygiejnisk og leder affaldet ud. En god massage gør det samme ved din krop. Holder den sund og ren og leder affaldet ud". Massage forbedrer blodcirkulationen, som transporterer næringsstoffer og ilt ud til kroppens celler. Samtidig føres affaldsstoffer med blodet væk fra cellerne. Massage sætter også skub i lymfesystemet, der spiller en afgørende rolle i kroppens udrensning af affaldsstoffer.

Huden

Massage forbedrer blodcirkulationen og dermed også blodforsyningen til hudens celler. Det betyder bla. at næringen til hudcellerne forbedres. Derfor har massage også en god effekt på huden, der får huden til at se sundere og friskere ud. Huden får mere farve og glød. Samtidigt vil kroppen blive æltet godt  ind i olie eller creme, der er nærende for huden.  

                                       

Ansigtet

Det er ren afslapning og velvære, at få masseret ansigt, hovedbund og nakke. Der vil også i ansigtet være steder du er ømt ved selve massagen. Især kæbemusklerne er hos mange anspændte. Jeg bruger forskellige cremer, der er fri for olier, parfume og parabener. Du er også velkommen til at tage dit eget mærke med.

Ryggen

En koncentreret rygmassage, som tager en halv time, vil jeg arbejde mig i dybden og musklerne vil blive løsnet godt og grundigt op. Også ved denne behandling, vil jeg anvende laser og Kranio-Sakral teknikker, hvis dette er nødvendigt. Jeg arbejder nede fra baldeområdet op til hovedet, så jeg får så meget af hele ryggen med. Ofte tager jeg også brystet med, da alting hænger sammen. Behandlingen kan variere fra gang til gang og i være eller akutte tilfælde, vil det i starten kræve flere behandlinger på få uger, for at ende med en vedligeholdelse ca. 1 gange om måned.

 

Benene

Mange bliver overrasket over hvor mange spændinger og affaldsstoffer der findes i benene. Dyrker du sport, står eller går du meget igennem dagen, eller står ofte på en stig, trappe eller stillads, så vil det være en fordel med ben massage. Men også når du går og skrænter, har ofte blærebetændelse eller har været syg, vil benmassage få de resterende affaldsstoffer hurtigere ud af kroppen. Det kan være en fordel, at få masseret benene med, når du har ondt i ryggen, da alt i kroppen hænger sammen. Ved arvæv, gammel skade, brud og hævet ben og fødder, kan der bruges forskellige teknikker for at afspænde og forbedre området. Jeg vil bruge laser og Kranio Sakral teknikker som supplement. Benene kræver en halv time og nogen gange, kan jeg også nå at massere ryggen med.

Armene og hænderne

Dem der aldrig har prøvet en håndmassage, skylder dem selv denne behagelige oplevelse. Ved en times behandling, bliver hænderne ofte masseret med fordi der er tid til det. Hele hånden samt alle fingrene bliver masseret godt igennem med creme. Dem der har gigt, stramme sener eller sene knuder eller bare ømme og trætte hænder, vil kunne få en koncentreret behandling af hænder og arme på en halv time. Ellers masserer jeg armene, skuldrene og brystpartiet med, idet det meget ofte er godt spændt.    

Halv- eller helkropsmassage

Når du kommer med noget specifikt som ryg, nakke og skulder problemer, så vil en halv time være det optimale, for at lindre symptomerne. Men er man øm i hele kroppen eller har brug for en pause fra hverdagen og få behandlet hele kroppen godt igennem, vil en time være optimalt eller 1 1/2 time for total afslapning. 

Bliv godt og grundigt masseret på hele kroppen ved en time eller halvanden time. Mærk hvor mange steder, der kan være ømt og anspændt, uden du har bemærket det.  Jeg bruger laser, Kranio-Sakral teknikker og bindevævs teknikker undervejs, hvis dette er nødvendigt. Disse teknikker går mere i dybde, hvor massage ikke er muligt. Fx i skulderled, knæled og nakkehvirvler. Dette vil understøtte din massagebehandling, for at afspænde de områder bedst muligt. Undertøj beholdes på, dog er det op til den enkelte, om de vil beholde bh på.

30

MINUTTER

Dybdegående og

intens behandling af ryg, skuldre og nakke eller benene. 

Kr. 400,-

60

MINUTTER

En helhed for kroppen. Mærk en ro og lethed

 der spreder sig ud i musklerne. 

Kr. 640,-

90

MINUTTER

Total afslapning

og kræs for

sjælen.

Kr. 870,-

Børne-, teenager- og pensionist-priser er lavere: 
30 min.: 370 kr.
60 min.: 580 kr.
 45.min.: 520 kr.  
90 min.: 790 kr.  
bottom of page