top of page

Den dybe velvære

En bølge af energi, strømmer ud i de fjerneste afkroge af hele kroppen. Langesomme strøg, spreder ro i hele dit indre nervesystem. Træk, tryk, ryste og skubbe teknikker, foregår i en rolig og afslappende tempo, som hele sessionen består af. Ro, ro ro.   
shutterstock_175056770 - healing 1 dameansigt.jpg
Denne behandling er meget blidt og skånsomt.
Men tag endelig ikke fejl af dens virkning!


En kombination af blide strøg og en nænsomt arbejde med bindevævet og nervesystemet, kan jeg hurtigt mærke spændingerne og kroppens energier. Flere forskellige teknikker bliver taget i brug, for at jeg kan få afspændt hele kroppen bedst muligt. Men alt forgår stille og roligt og meget blidt.

Men effekten af behandlingen kommer oftest først senere og nogen vil ikke engang opdage det. 

Små fysiske og psykiske lettelser og bedringer vil vise sig over nogen dage, efter behandlingen. Effekten er langt større, i forhold til en massage behandling, hvor du fysisk kan mærke hvor jeg har arbejdet.

Denne blide behandling får dig til at mærke dig selv, på en hel ny måde. En indre kontakt opstår som de fleste har svært ved at sætte ord på. Det skal opleves.

Selv dem, der er meget sensitive, vil kunne klare en hel time som denne behandlings form varer. 
Jeg vil anbefale denne behandling, til alle dem, der har stress, smerter, energi forladte, har gigt, brug for velvære og afslapning.

 


 
bottom of page