top of page

          Clairvoyance

Med tiden, kan der opstå tvivl og udfordringer i din hverdag som kan være svære at se sig ud af. Jeg vil hjælpe dig med rådgivning, vejledning og indsigter, for at vise dig din situation du står i, hvordan du er kommet hertil, hvad der skal til for at komme videre og hvordan det bliver fremad rettet. 
Jeg har fokus på dig, her og nu og din videre udvikling. 
shutterstock_591185735 - forside 3 dame ligger ned.jpg

Clairvoyance behandling

 
En kombination med en lettere kropsbehandling og clairvoyance.
 

Få den råd og svar som din åndelige vejleder synes du har brug for at høre. Eller kom selv med et spørgsmål, du gerne vil have svar på.

Kropsbehandlingen, vil oftest blive en lettere gennemgang på bagsiden af kroppen, med mindre andet viser sig. Jeg benytter mig af alle de forskellige behandlings former som jeg kan mærke undervejs, at du har brug for.

Når jeg har fået informationer og budskaber til dig, vil vi tage os en snak om det, når du er kommet i tøjet og får noget vand at drikke.

 

De budskaber jeg får igennem kropsbehandlingen, vil jeg kombinere med de clairvoyante budskaber. 

Derfor må du gerne tage lagen og håndklæde med til selve behandlingen.

Fordelen ved denne kombinations behandling er, at du vil kunne få tydeliggjort, hvorfor du har ondt, er spændt eller har nogle udfordringer med kroppen og hvad kan du gøre for at forbedre det.

Som regel er der en sammenhæng mellem den clairvoyante budskab du får og de budskaber jeg

har fået igennem behandlingen. 

Dine åndelige vejledere hjælper dig

Min interesse er, at kunne hjælpe dig videre her og nu, i din hverdag. Jeg spørger din åndelige vejledere, i gennem min egen guide, hvad der er vigtigst lige nu og de vil give dig den rådgivning du har brug for.  Jeg fungerer som en kanal eller talerør til de svar og råd som jeg får fra din åndelige vejledere. Jeg oversætte og fortolker de ord, billeder, følelser m.m. der kommer til mig. Derfor spørger jeg dig undervejs om du kan genkende og forstå det, der bliver sagt. 
 

Hvad vil du have hjælp til

I kommentar feltet på onlinebooking, er du velkommen til at skrive, hvilket tema eller problem du gerne vil have svar på. Du kan efterfølgende have flere spørgsmål med dig, som vi tager til sidst af sessionen, efter jeg har givet dig den primære rådgivning. 

Dog kan jeg ikke bestemme hvordan og hvilke spørgsmål der skal besvares, da jeg er kanal og formidler til de råd og svar som dine åndelige vejledere gerne vil tydelig gøre for dig.

En proces bliver sat i gang

Du kan godt opleve, at de svar og råd du får at vide, virker provokerende og slet ikke realistisk for dig. Du vil ikke kunne forstå budskabet, men ha tillid til det, der bliver sagt. Det er som en lille frø, der bliver sået inde i dig og som vokser sig stort gennem tiden. Tiden kan være alt fra en uge til flere år. Det er processen der er det vigtige!

Dine åndelige væsner ser sider af dig, som du endnu ikke selv er bevidst om eller kender til.

Det er altid op til dig selv, at vælge hvilken vej du vil tage

Der vil både være råd, hentet fra din underbevidsthed eller beskrivelser af dine nuværende følelser som er fra din aura. Men der vil også være nogle nye informationer og råd som du ikke har fået eller tænkt tidligere. 

Det er dig selv, som skal tage de endelige handlinger eller beslutninger, ud fra de råd og vejledning du har fået.

Det er ikke mig som har det endegyldige svar og sandhed på hvad du skal gøre.

Jeg er formidler og du har ansvaret for, om du vil følge de råd og vejledning du får.

Der er ikke noget rigtig eller forkert med dine valg. Men det kan påvirke tiden på de budskaber du har fået.

Få en tegning med hjem

Jeg laver de fleste gange en tegning med farver, som illustrerer de budskaber jeg får. Denne tegning kan du have glæde af og kigge på i mange måneder. Med tiden, vil du kunne se og forstå, det vi har snakket om. Du vil også kunne se, at du har udviklet dig videre, siden tegningen blev lavet. 

 

Du er velkommen til at optage samtalen på telefon.  

Jeg laver kun clairvoyance på de personer som selv har bedt om det og må gerne være over 18 år.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 41 63 56 54.

90
MINUTTER

Få den rådgivning
du har brug for
 via dine åndelige vejledere og krops behandling.

Kr. 900,-

bottom of page