top of page
  • Forfatters billedelindevej11

At have små børn overbelaster arme, hænder og bryst. Men er det ikke bare noget man må leve med?


Så længe vi har små børn eller babyer, kan det være meget krævende for bryst, arme, håndled og hænder.


Der skal holdes på dem eller de skal bæres. Det er ofte meget statiske stillinger i længere tid og dødvægt vi bærer på.


Det er ikke ualmindeligt at få overbelastning af håndleddet og albuen. Skuldrene bliver meget ømme fordi de tit er hævet oppe til ørene.Det er en hård periode for mange mødre, da de ikke føler de har mulighed for at få en behandling


Men sådan bør det ikke være. Du bliver for træt og det er ikke lige det man har lyst til at samle på - en træt krop.Det kan godt lade sig gøre at blive behandlet - både mor og barn er velkomne i klinikken :)


Nogle mødre kommer forbi mig og har fået en halv times behandling, hvor de har stillet barnevognen udenfor under vores carport, mens barnet sov.

Andre har taget liften med ind i rummet. Nogle har legetæppe og ting med til baby, mens mor ligger på briksen.


Hellere få en behandling en gang om måned end at vente til det gør rigtig ondt.Hvad nu hvis barnet ikke giver mig lov til at blive behandlet?


Jeg har kun været ud for en gang, hvor vi måtte stoppe undervejs fordi barnet græd og ikke kunne trøstes. Vi tager det som det kommer - vi kan aldrig kan være sikre på noget, når man har med børn at gøre ;)


Er du en af dem, som har ondt i arme, håndleddet og skuldre, er der i denne måned en mulighed for at få afhjulpet spændingerne. Der er 20% rabat på behandling af arme, hænder og bryst hele januar 2020. Book din tid her, og mærk overskuddet strømme tilbage til din trætte overkrop.

Yorumlar


bottom of page