top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Dine arme slår hånden i bordet ...

Hver gang du har ondt i nakke og skuldre, bør dine arme, hænder og brystet også behandles...Vi bruger vores hænder og arme rigtig meget i løbet af dagen. Men hvordan bliver de brugt?


Er der mange ensidigt bevægelser? - og mest til den samme side, det meste af dagen?


Ligger der noget vægt i selve flytningen eller løft? Selvom noget ikke vejer mere end 500 gr. Gør du det over 1000 gange i løbet af dagen, bliver det hurtigt til en større belastning.


Hvor lang tid bruger du armene? Snakker vi om tre timers uafbrudt arbejde, hvor du bruger fingrene og armene meget? Eller har du pause hver halve time?


Kommer dine arme meget op over 90 grader i løbet af dagen?


Har du vægt på dine arme, når de er udstrakte foran eller til siden?


Bruger du meget fingrene? F.eks. tastning ved computer.Skuldre og nakke tager al opmærksomheden


Vi tænker ikke så meget over det, men fingre, håndfladerne, armene og brystet kan være trætte, ømme, spændte. Og det er ofte helt uden at vi lægger mærke til det, da skuldrene og nakken som regel føles værst, og det derfor kun er det vi gør noget ved.


Der kan komme noget uro og snurren i hele armen og nogle gange helt ude i fingerspidserne. Det er altid godt at få løsnet op i armene og brystregionen, da disse steder ofte er meget ømfindige og ikke kan klare ret meget massage ad gangen. Derfor bruger jeg en del laser undervejs for at undgå det gør for ondt og for at løsnet op for spændingerne hurtigere.


Prøv en behandling af bryst, arme og hænder - og mærk forskellen

Det er meget behageligt og afslappende at få masseret hænderne, men også her vil der være ømhed hos nogle f.eks ved slidgigt. Igen vil laser være optimalt i denne situation. Jeg bruger i nogle tilfælde en del kranio sakral teknikker, for at afspænde et større område som nakke, hals, bryst og i skulder leddene. Kroppen går selv hen i nogle positioner og løsner op for det, der må blokere.


Der er 20% rabat på behandling af arme, hænder og bryst hele januar 2020.

Book din behandling her og start året med en større følelse af frihed :)

Comments


bottom of page