top of page

Håndlæsning og blindtegning

I løbet af året, vil der blive afholdt en dag med kun denne service, som du kan booke online. Der vil være private sessioner, hvor du bestiller din egen tid online og der er mulighed for hold, hvor der er max. 6 personer og skal tilmelde sig under events.

​​​

Håndlæsning                                                                            1 TIME | Kr. 550,-

En håndlæsning tager ca. 1 time. Vi starter med at se på din overhånd. Her ser vi hvad der rør sig i dit liv, nu og her. Har du et bestemt område i dit liv, du gerne vil have belyst, så er der mulighed for at du kan stille spørgsmål efter overhåndslæsningen. Derefter læser vi videre inde i hånden, hvor vi kigger på linier, bjerge, farver, billeder....Til sidst vil vi kigge på fremtid ( 2- 3 år frem) Hånden fortæller kun det du er klar til at høre og har mulighed for at arbejde med her og nu. Den største gevinst ved at få en håndlæsning er, at du bliver meget klogere på dig selv. Det er en gave, at opdage noget om dig selv, som du ikke vidste eller er bevidst om. Du er velkomme til at optage på din telefon.

Blindtegning                                                                            30 min. | Kr. 300,-

Tolkning af en blindtegning tager ca. 1/2 time. En blindtegning er en tegning af din hånd, som du har tegnet  uden at kigge på papiret. Du ser på den modsatte hånd, mens du tegner og derfor bliver det tegnet "i blinde". Når du tegner på denne måde, så vil det du tegner, komme fra din underbevidsthed, ligesom i drømme. Din underbevidsthed vil altid give dig et ærligt svar, hvor du ikke er farvet af gamle handlemønstre, uhensigtsmæssige hensyn, normer mv.Ved at tolke din tegning, kan det synlig gøres for dig, hvad du inderst inde vil have det bedst med. Men det vil altid være dig, der tager den endelige beslutning om du vil efterleve det, som kommer frem.En blindtegning kan bruges til flere ting. Den belyser din nuværende situation, men du kan også stille nogle konkrete spørgsmål, som du gerne vil have besvaret. Eller brug dette til parlæsning, hvor i får en forståelse af forholdets styrke og udfordringer. Anvend hinandens ressourser på en god og konstruktiv måde.Måske du har et meget anstrengt forhold til en person, som du ikke kan komme udenom. Igennem tegningen vil du får at vide, hvad der nager dig og hvad disse følelser handler om. Du er velkommen til at optage det på din telefon.

bottom of page