top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Ondt mange steder

Den første gang jeg var der, var jeg meget spændt på hvad det ville gå ud på, udover at jeg regnede med, at hvis jeg har ondt et sted ville det nok lindre smerten med noget massage. Jeg startede med at beskrive hvor jeg havde ondt og så lagde jeg mig på briksen. Lenette begyndte at sige så mange ting som bare passede på mig. Jeg begyndte at fortælle om mit liv og fik en dejlig massage, som da også gjorde meget ondt. Dagen efter følte jeg, at jeg var pakket ind i vat.

Næste gang jeg kom, masserede hun mig et par steder, hvor jeg ellers havde sagt at disse steder var meget sårbare og jeg havde oplevet at blive dårligt. Da jeg lå der, tænkte jeg at hvis jeg ville være/ blive hel, måtte jeg også give mig helt hen, for jeg kunne bare have sagt stop. Men jeg har det sådan, at når jeg træder ind over dørtrinet, er jeg i de bedste hænder.

En dag sagde Lenette at hun kunne få min tilstand til at være som før, inden jeg blev syg med mine skuldre. Dette måtte jeg prøve. Jeg ved faktisk ikke helt hvad hun gjorde, andet end at mine arme bevægede sig af sig selv, altså næsten som en hypnose og efter behandlingen, kunne jeg få mine arme op i den normale tilstand som før jeg blev syg. En fantastisk oplevelse. Det er dejligt at man kan sige hvor det er slemt den dag, hvor man er der og så får man behandling hvor dagen efter føler en bedring. Jeg kan ikke andet end varmt anbefale hende til andre og jeg ser frem til flere gode behandlinger.


Tina

Der blev lavet en sjov  og mærkelig afspændings teknik for mine skuldre
ondt i mine skuldre

Comments


bottom of page