top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Lyt til kroppen

Opdateret: 17. nov. 2018

Efter at være nede i kælderen og syntes ikke jeg rigtig kunne finde den rigtige vej, bestilte jeg tid hos Lenette. Efter vi havde siddet og talt sammen, ligger jeg på briksen. Hun spiller skøn musik i baggrunden og høre hendes ur tikke, så er vi i gang. Hendes hænder healer og jeg kan mærke i min krop der sker noget, der stråler en varme de steder hun healer og min krop bliver tungere og tungere, så meget slapper man af. Jeg har det godt efter at være hos Lenette. Hun er utrolig dygtig person, så jeg vil anbefale andre at gå til hende.


Jeg har været hos Lenette mange gange og som healer og massør er hun utrolig dygtig. Jeg er ikke gået fra hende, uden jeg har fået det meget bedre. Jeg har aldrig hørt fra Lenette at jeg burde komme flere gange i træk, hun har altid sagt lyt til kroppen, så kan jeg mærke om jeg har brug for at komme hurtigt igen. Hun er så professionel og kanon dygtig, hun er meget beskeden over for sit håndværk. Hun er en person man har tillid til og har kommet igennem mange år.


Anne V.

Føler mig helt nede i kulkælderen

Comentarios


bottom of page