top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Knoglebrud i foden


Der kan godt godt komme en knoglebrud, ved at vride om på foden. I det sekund, hvor skaden sker, spænder hele kroppen op. I selve vridningen af foden, bliver flere led og muskler strukket og belastet. Væske ophobninger, vil kunne ses flere steder på foden og omkring anklen. Begge sider af foden er involveret i vridningen og reagerer på skaden. Der, hvor bruddet er, gør ofte meget ondt i starten. Så du mærker ikke rigtig, de andre steder på foden, som også gør ondt. Når jeg giver laser på bruddet, behandler jeg også hele foden og tjekker resten af benet. Jeg forhører hele tiden om, hvordan den modsatte ben og ryggen har det. Er der ømhed i disse områder, så vil jeg straks behandle dette også. Jeg masserer forsigtig foden og bruger laser på alle de steder der er hævet og spændt. På denne måde, har jeg erfaret, at helingen af hele foden og benet bliver meget mere effektivt, end hvis jeg brugte laser kun på bruddet. På denne måde undgår du yderligere problemer med foden og smerter, efter bruddet er helet.

コメント


bottom of page