top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Stol på mig!

Jeg har haft nogle kunder, som har bestilt en times behandling. Under behandlingen, får jeg en fornemmelse af, at en time er for lang tid. Kroppen begynder at reagere ved, at den er færdig og ikke kan tage imod mere behandling. Jeg stoler på kroppens signaler og ikke kundens ønske. Jeg har i disse tilfælde, stoppet behandlingen, efter en halv time. Det har jeg været glad for, jeg har lyttet til, da nogle af kunderne har været lidt svimmel og omtåget, da de rejste sig. Det har også vist, at de efterfølgende dage, har kroppen reageret ved udrensning, ømhed, utilpashed m.m. Men reaktionerne har ikke været være, end de kunne passe deres arbejde. Tænk, hvis jeg bare havde fortsat i en time....

Stol på mig, for det er ikke for sjov jeg vælger at stoppe behandlingen før det ønskede tid.


Comentários


bottom of page