• Lenette

Stol på mig!

Jeg har haft nogle kunder, som har bestilt en times behandling. Under behandlingen, får jeg en fornemmelse af, at en time er for lang tid. Kroppen begynder at reagere ved, at den er færdig og ikke kan tage imod mere behandling. Jeg stoler på kroppens signaler og ikke kundens ønske. Jeg har i disse tilfælde, stoppet behandlingen, efter en halv time. Det har jeg været glad for, jeg har lyttet til, da nogle af kunderne har været lidt svimmel og omtåget, da de rejste sig. Det har også vist, at de efterfølgende dage, har kroppen reageret ved udrensning, ømhed, utilpashed m.m. Men reaktionerne har ikke været være, end de kunne passe deres arbejde. Tænk, hvis jeg bare havde fortsat i en time....

Stol på mig, for det er ikke for sjov jeg vælger at stoppe behandlingen før det ønskede tid.


FÅ DE GODE RABATTER

OG VIDEN DIN KROP VIL ELSKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet om hvordan du passer godt på din krop.
Ingen spam - kun mails om velvære til dig, og hvornår der er
penge at spare.
Du kan altid afmelde dig nemt, igen.

Copyright © 2021 - www.n-focus.dk.  Designet af Detaljeriet | Persondatapolitik