• Lenette

Ny hjemmeside på vej

Opdateret: 16. nov. 2018


Det er lige op over, med min nye hjemmeside. Det har givet os nogle udfordringer med booking systemet og opsætningen, så det bliver nemt og forståeligt. Men jeg har også selv ville være med ind over og lære hjemmesiden at kende og hvordan det fungerer, samtidigt med at jeg har kunder i løbet af dagene. Så det har trukket lidt ud, men ligesom jul, kan jeg næsten ikke vente. Jeg glæder mig til at høre jeres meninger og tilbagemeldinger, da jeres ord er vigtige input for mig. I må bære over mig, hvis der bliver nogle start vanskeligheder. Men jeg bestræber mig efter, at alt spiller som det skal.

FÅ DE GODE RABATTER

OG VIDEN DIN KROP VIL ELSKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet om hvordan du passer godt på din krop.
Ingen spam - kun mails om velvære til dig, og hvornår der er
penge at spare.
Du kan altid afmelde dig nemt, igen.

Copyright © 2021 - www.n-focus.dk.  Designet af Detaljeriet | Persondatapolitik