top of page
  • Forfatters billedelindevej11

Hendes hovedpine var blevet værre ...
Forleden dag, havde jeg en ung pige i 20'erne på briksen.

Hun havde ondt i hovedet næsten hver dag. Det var blevet værre med hovedpine, efter hun var startet med at arbejde med små børn. Under behandlingen, spurgte jeg til hendes arme og hænder og hvordan hendes ben og fødder havde det. Begge dele, havde hun uro i og de føltes tunge.

Hun havde også problemer med maven.

Alle disse gener, hænger sammen. De mange muskelspændinger i hendes krop, har været opbygget igennem årene. Du mærker ikke spændingerne, før det er blevet rigtig slemt. Så gør det ondt og vi får gener som bla. hovedpine, tunge og urolige ben og arme.

Tarmsystemet der ikke fungerer optimalt, sover dårligt m.m.

Hendes arbejde, har været udfaldet i, at det har været for overbelastende for kroppen og at der skal gøres noget - nu!

Kroppen giver normalt nogle signaler gennem tiden, at den er træt eller overbelastet. Men som regel går det over igen efter en nats søvn. Sådan kan det stå på, on/off igennem lang tid. Det er først når generne bliver for slemme og piller ikke er nok, at vi begynder at overveje at gøre noget ved det.

Hendes ryg var ilde tilredt og alt for spændt op.

Men det gav hende en ro, at få at vide at det er disse spændinger der er skyld i hovedpine, snurren i fingrene og tunge, urolige ben og maveproblemer. Det er ikke arbejdets skyld eller at hun fejler noget andet.


Kender du til lignende symptomer, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig videre og fri for smerter - blot med få behandlinger.


Kontakt mig på tlf.: 41 63 56 54 eller book hjælp her.


Comments


bottom of page