• Lenette

Året, der snart er gået

Nu er der gået nogle måneder, siden min nye hjemmeside er taget i brug. Jeg havde besluttet mig for, at torsdag skulle være min computer dag til at skrive blok, om " ugen der er gået". Det lykkes ikke så godt for mig, at overholde min ide. Det skal blive mit nytårs fortsæt, at jeg bruger torsdage til at fortælle jer, hvordan ugen har været med de diverse udfordringer og opgaver jeg har på mit arbejde.

Jeg skal til at gøre klar til to kunder, som er lidt "akutte", da jeg ikke har flere tider inden det nye år. Må i alle have en dejlig jul med jeres familie og et godt nytår.

FÅ DE GODE RABATTER

OG VIDEN DIN KROP VIL ELSKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet om hvordan du passer godt på din krop.
Ingen spam - kun mails om velvære til dig, og hvornår der er
penge at spare.
Du kan altid afmelde dig nemt, igen.

Copyright © 2021 - www.n-focus.dk.  Designet af Detaljeriet | Persondatapolitik