Meditation

Bekæmper stress

Risiko for sygdomme i kredsløbet og nervesystemet kan reduceres med op til 80% ved jævnlig meditation, afslapning og kreativ visualisering. 

Mange af os er presset i vores hverdage pga. arbejde, familie, økonomien, forventninger, spekulationer og tanker, som stiller store krav til krop og sind. Nogle former for stress kan kroppen godt håndtere, uden at det skader kroppen.

Dagligdagen udfordrer os dog med situationer, som vi helst vil undgå, være fri for eller ville takle anderledes, men ikke har mulighed for det.

Længere varigt pres på os selv, får stress kemikalierne til at forblive i vores kroppe og blokere bla. vores fordøjelses- og immunsystemet og dermed tappe os for energi. Dette kan føre til stress, sygdom, spændinger, migræne m.m.

Meditation får dig til at slappe af, bekæmpe stress og giver dig mere energi og overskud.

Mere overskud

Det kræver ikke det store, for at blive mere nærvær, rolig, få mere overskud i dagligdagen, bedre søvn og mindre anspændthed. Har du en time, hvor du kan vælge at få ene time eller deltager på et mindre hold med max 6 personer, så gør noget godt for dig selv. Du kan bruge redskaberne og øvelserne der hjemme. Du bliver mere opmærksom på dig selv og din vejrtrækning, efter noget tid. Du klarer bedre situationerne, der er udfordrende og du kan bevare roen og forblive nærvær, hvis du mediterer jævnligt.  

Der findes mange meditations- og mindfulness teknikker og alle har det samme udgangspunkt, at få rettet opmærksomheden indad og være tilstedet i nuet. Det dæmper og beroliger sindet og udvider bevidstheden. Meditation og mindfulness hjælper dig med din indre udvikling og du vil opleve dig selv på en ny måde. Kreativ energi, indre ro og klarhed, vil komme frem i det bevidste sind.

 

Ene Meditation                                                                     1 time  | Kr. 400,-

Det kan være, jeg beder dig om at ligge fuldt påklædt på briksen, hvor jeg kan arbejde med din krops energier, mens jeg guider dig i en meditationen eller laver mindfulness øvelser. Men det kommer an på, hvad din hensigt er og hvad jeg kan mærke din krop har brug for. Derfor er selve samtalen inden meditationen, en vigtig del af selve behandlingen. Du får en guidning og fuld fokus  i denne time , som er specielt til dig. Igennem årene har der været klienter med masser af frustrationer, er stresset, har angst, føler sig depressiv m.m. Nogle af disse mennesker har valgt at bruge meditation som den behandling, der skal hjælpe dem. De får nogle brugbare værktøjer med sig hjem og de bliver inspireret til at kunne bruge mindfulness og meditationen i deres hverdag. De får indsigter og lærer meget mere om sig selv og derfor er denne time også en koncentreret selvudvikling. Samtidigt giver en time meditation eller mindfulness en indre ro og lidt mere energi og overskud i hverdagen, som kroppen reagerer meget positivt på. Derfor behandler du selv indirekte hele din fysiske krop, i stedet for at jeg giver dig en behandling, mens du ligger på briksen. Denne ene undervisning med en meditations time, er en oplevelse som du ikke vil kunne få igennem en normal behandling og det er så meget mere du får med dig hjem, end bare at meditere eller laver mindfulness. Øvelse gør mester og det er ikke afgørende, hvor gammel du er og hvor god du er til det. Du får de oplevelser, tilsvarende hvor du er i dit liv og hvad kroppen mener du er klar til at få bevidst gjort.   

 
 
 
Privat hold meditation                                         Ca.   1 1/2 time  | Kr. 300,-

Hvis i er nogle venner, der gerne vil mediterer sammen, har i efterfølgende en oplevelse, som i kan dele med hinanden. En hyggelig måde, at være sammen på, mens i koncentrerer jer på jer selv. Det giver for nogen, en tryghed ved at være sammen med nogle de kender. Jeg har grupper med veninder, som giver sig selv og gruppen en meditations time, nogle gange om året. De bruger det både som en personlig selvudviklings time og hyggelig samvær. Efterfølgende, kan gruppen dele deres oplevelser sammen og være der for hinanden. Det kan være en fordel, at flere har hørt det samme, mens oplevelsen er meget forskellige.  

Der kan være max 6 personer og i skal være minimum 2 personer, for at booke en privat time. Skriv gerne, hvor mange i kommer fordi jeg skal klar gøre rummet til jer, hvis i bliver flere end 3 personer. Kontakt mig gerne, hvis der er spørgsmål. 

 

 
 
  
 
Fælles Meditation               Ca.  1 time  | Kr. 100,-

Vi har alle brug for ro og nærvær, for at kunne være "på" i hverdagen. Det er ikke kun arbejds mæssigt, der kræver noget af en. Det er også familien, husholdning, praktiske opgaver og alle de ydre påvirkninger og udfordringer der kommer dagligt, som kræver noget af dig. Derfor, er det vigtigt, at opretholde blandt andet ens overskud og energi. 

Meditationen, bliver med udgangs punkt i, hvad jeg selv har brug for, på det givende tidspunkt. Jeg fortæller jer hvad jeg gør undervejs, så i kan følge med i meditationen. Hvordan at selve seancen kommer til at forløbe sig, eller handle om, eller bruge af praktiske øvelser, kan jeg ikke vide på forhånd. Jeg ved heller ikke hvor lang tid, jeg kommer til at meditere i, men i skal nok afsætte en lille time. Ingen forventninger eller begrænsninger, når i er med. Vær åben og mærk, hvad denne session vil give dig. 

Jeg skriver ud på facebook, når det er tid til tilmelding. Man melder sig til på hjemmesiden, på "hold og event" under "fælles meditation". Der er stadigvæk kun 6 pladser at gøre godt med, så derfor husk at melde jer på hjemmesiden.       

 

 

Healende budskaber igennem farver                    1 1/2 time |   Kr. 400,-

Igennem mange år, har jeg brugt denne teknik på mig selv. Ved at arbejde med en farve, vil du efter noget tid komme i en meditativ tilstand. Din underbevisthed begynder nu at arbejde. Ting dukker op i dine tanker og ligesom en brainstorm, får du en masse ned på papiret. Det giver ingen mening eller sammenhæng til at starte med. Men når du bagefter begynder at kigge på de ting, der er kommet på papiret og får sat ord på det, så begynder det at give mening.

De ting, der bliver bevidst gjort på papiret, er noget du kan bruge i din nuværende proces og udvikling.

Det kan være alt fra ting, som du skal værdsætte og nyde, til noget der tynger dig og blokerer.

Nogle gange er det noget du har glemt eller ikke udlever. Andre gange er det noget som fuldstændig kommer bag på en, men "ubevist" godt ved det. Det er meget givende og derfor vil jeg gerne bringe denne oplevelse videre til jer andre, som gerne vil arbejde med sig selv og vil have indsigter og synliggjort nogle budskaber fra sit indre. Dette er en selvudviklings time og kan være en stor hjælp til at komme videre i ens hverdag, livet, sig selv. 

Selvom jeg igennem årene har brugt de samme farver igen og igen, så har det været forskellige budskaber hver gang. Der kommer det frem, som du er klar til at se.

Kontakt mig, hvis du eller flere er interesseret i at afholde en seance med "budskaber igennem farver". Der kan være max. 6 personer hos mig. Men hvis i vil afholde noget hjemme hos jer selv, hvor i dog skal være min. 4 personer, så kontakt mig på 41- 63 56 54. I kan finde ud af, hvor lang tid i vil bruge på det og om det er over flere gange eller en enkelt aften eller formiddag?  Ring og kom med nogle ideer og forslag, så finder vi en løsning.