top of page

BLINDTEGNING

Få analyseret din blindtegning og find ud af hvilke forhindringer du sætter for dig selv …

Blindtegning er et godt værktøj til din selvudvikling. Den giver dig et indblik i, hvor du står her og nu. Du får belyst dine ressourcer og hvad du kan gøre for at styrke dig selv. Tegningen vil vise dine grundlæggende personlighedstræk,  diverse ubalancer og styrke.  

 • Er du i en periode, hvor du ikke rigtig kan overskue hverdagen eller er gået helt "død" i det hele?
   

 • Har du nogle store udfordringer, der får dig til at tvivle, om du kan håndtere dem og hvordan? 
   

 • Er du i tvivl om noget og har svært ved at tage en beslutning?
   

 • Er du mut og ikke rigtig glad, uden rigtig at vide hvorfor?

 • Har du brug for nogle indsigter, tydeliggjort den aktuelle situation du står i og få belyst dine muligheder og få nogle værktøjer?  

Der vil komme bekræftelse som du godt ved og forstår. Men der vil også være noget, som du ikke forstår endnu. Det er fordi det kommer fra din underbevidsthed. Klar til at komme frem i lyset.

Det er derfor, jeg vælger at tolke tegningen på skrift og sender det til dig på mailen. På denne måde, kan du læse det flere gange over nogle dage, . 

Hvem kan lave en blindtegning?

Jeg vælger at tolke en blindtegning for personer over 18 år og som har brug for ekstra hjælp, med at komme videre med de udfordringer, de står i.

Blindtegning.png
Blindtegning.png

T

05.04.20, Søren, 43 år, soren@mail.dk  

"Det var let ..."

Det var egentlig rimelig nemt da Lenette forslog at jeg skulle tegne min hånd og sende tegningen til hende.

 

Lenette ville så fortolke den tegningen, med det formål at:

- Hjælpe mig med at løse nogle problemer

- Beskrive mig i nogle problematiker

- Hjælpe mig med at se hvem jeg egentlig er

- Finde en anden mulighed for et andet valg

Jeg fik et langt brev om min person og om hvordan jeg er og virker.

Jeg havde svært ved at få alt ind men Lenette hjalp med at korte beskeden ned til 3 overskrifter som jeg kunne arbejde med.

Det lyder måske uoverskueligt, men var egentlig let.

Jeg blev selv klar til det - ubevist..

 

Ulla

Hvordan laver du en blindtegning?
 • Brug et blankt A4 papir, en tynd sort tusch og tape. Beslut dig for, om papiret skal ligge lodret eller vandret og sæt hjørnerne fast med tapen, så papiret ligger fast. Du kan også få en anden til at holde papiret mens du tegner. Bestem dig for, hvor du vil starte med tuschen, uden dog at røre ved papiret endnu.
   

 • Sørg for at sidde behageligt. Lad din arm, som ikke holder på tuschen, hænge ned langs din side. Mærk din arm blive tung og afslappet. Fokuser på hånden som hænger nedad. Den begynder ofte at snurre og stikke. 
   

 • Løft den hånd, som hænger ned langs din side, op til øjenhøjde og med håndfladen ind mod dig selv. Kig på håndroden, hvor din tommelfinger starter. 
   

 • Følg nu med øjnene, hele omridset af tommelfinger og alle dine andre fingre og håndfladen. Mens dit blik vandrer omkring din hånd og fingre, tegner du med den anden hånd på papiret. Du må ikke kigge ned på papiret mens du tegner. Du må heller ikke justere eller rette på tegningen når du er færdig. Selvom nogle streger er utydelige eller mangler helt, må du ikke rette på tegningen.
   

 • Skriv et "t" ude ved tommelfingeren på papiret. Det er vigtigt, at det ikke står i selve tegningen. Det hjælper mig at se, om du er højre- eller venstrehåndet. Skriv også dit fornavn, alder, dato og mailadresse.
   

 • Du snyder dig selv, hvis du laver tegningen om igen eller retter på den. Du tegner i blinde fordi du kigger på den modsatte hånd mens du tegner. Derfra ordet blindtegning. 

Jeg tilbyder to forskellige muligheder for blindtegning

1: Blindtegning Solo

 

 • Blindtegning lavet, som beskrevet ovenover.

 

 • Skriv et "t" ved tommelfingeren, dit
  dato, fornavn, alder, mailadresse. 
  på papiret.

 

 • Tag et billede af tegningen med mobiltelefonen
  - sørg for at have hele papiret med på billedet.

 

 

 • Overfør 450 kr. via MobilePay til 17901 og skriv blindtegning.

 

 • Jeg tilstræber mig på at lave en tolkning af din blindtegning indenfor 1 uge, som jeg sender til dig på mail.

2: Tillægsservice til behandling

Efter en behandling, hjælper jeg dig med at lave en blindtegning. Jeg tilstræber mig for at lave en tolkning på din blindtegning indenfor 1 uge.

Denne måde med blindtegning og behandling, vil give dig en større forståelse og indblik i, hvorfor din krop reagerer i øjeblikket, og hvorfor du har de diverse ømheder, gener og udfordringer.

Du betaler 380 kr. ekstra for blindtegningen i forbindelse med en behandling.  

bottom of page